Het begin van het jaar

We begonnen het jaar wederom in een Lockdown, Ons team heeft heel hard gewerkt het afgelopen jaar en we hebben besloten slechts een deel van onze medewerkers in te zetten voor het richestylen, een deel van onze vaste kern krijgt de kans om even lekker vakantie te nemen en bij te komen van een druk en hectisch jaar. Het deel van het team dat blijft helpen met richestylen pakt met veel plezier weer de schuurmachine en de verfkwast vast om samen met Rudi ons bedrijf weer mooier te maken.

Hotel La Source

Het mooiste nieuws van de afgelopen tijd is wel de opening van ons tweede bedrijf, Hotel La Source. Een parel in het 5 sterren landschap waar we met passie en liefde voor het gastheerschap onze droom verder waarmaken want met het openen van ons 2e bedrijf is het ook de start van L&L hotels, een hotel familie die zich zich als doel stelt om vakanties te verzorgen in Zuid-Limburg.

Daarnaast staat 2022 wel in het teken van de wederopbouw van ons team, Uiteraard hebben we onze vast kern al deze tijd in dienst gehouden maar dat was onvoldoende om iedere dag 150 gasten in 2 bedrijven te voorzien van een geweldig verblijf. Gedurende de lente en zomer maanden hebben we dan ook alles op alles gezet om ons team te versterken, De uitbreiding van ons team in Valkenburg was een echte uitdaging maar we hebben echt een aantal toppers gevonden, die wij ook hebben voorgesteld in de ontdek pagina op de website.

Afsluiting van het jaar

De zomer was warm en op ons terras genoten de gasten van onze nieuwe stoelen en tafels welke schitteren op onze tevens nieuwe vlonder. Op het terras hebben we een nieuwe mobiele tap gemaakt met koelkast waardoor niemand meer de trappen
naar beneden hoeft om een drankje te bestellen.

Zo richting het einde van de zomer kwam bij ons toch een klein beetje de zorgen van de winter, komt er weer een lockdown? maar nog meer wat gaat de energieprijs doen?

We waren dan ook maar wat blij dat al snel duidelijk werd dat de samenleving niet meer op slot zou gaan. We konden ons opmaken voor een “ouderwetse kerstmarkt periode”. Ons geluk kon niet op! We besloten de energiecrisis ons niet te laten be├»nvloeden en accepteerden de gigantische kosten stijging. Wat hebben we genoten van deze prachtige periode.

Voor ons was deze Kerstmarktperiode een van de mooiste momenten van het jaar, waar Valkenburg werd omgetoverd tot een prachtige verlichtte en betoverende kerststad. Onze eigen kers op de taart en sloten we het jaar eindelijk weer eens met een knallend vuurwerk af!