ONS VERHAAL

"DE MEESTE DROMEN ZIJN BEDROG"

Behalve die van Lindsay en Lars. Valkenburg is het thuis van deze twee locals. Ze groeiden er op, leerden elkaar hier kennen, trouwden er en stichtten er hun eigen gezin. Naast dat ze er wonen, werken ze allebei ook al jaren in dit stadje aan de Geul. In augustus kochten ze hun ‘eigen stukje Valkenburg’: Hotel Riche. Een langgekoesterde droom die in vervulling is gegaan. Een keer in de zoveel tijd komen dromen dus uit!

Lars zul je in het hotel misschien minder vaak tegenkomen, dat betekent echter niet dat hij er niet is. Allesbehalve zelfs. Hij houdt zich voornamelijk achter de schermen bezig met het reilen en zeilen van het hotel. Is hij wel op de voorgrond aanwezig, dan is Lars niet te missen. Je herkent hem aan de enorme hoeveelheid energie die hij uitstraalt. Lindsay kom je wellicht vaker tegen tijdens je verblijf in Hotel Riche. Van een warm welkom bij aankomst tot een vriendelijke goedemorgen tijdens het ontbijt. Door haar lach voel je je als gast al snel thuis.

Riche-styling in 3 fases

Lars & Lindsay, samen met hun gezin, heten jullie van harte welkom in Hotel Riche
Lars & Lindsay vieren de liefde, dat straalt het hele hotel ook uit

LANG LEVE DE LIEFDE

Liefde loopt als een rode draad door de geschiedenis van ons hotel. In 1952 is het hotel ontstaan uit liefde en anno 2019 wordt het nog altijd voortgezet door liefde. Vroeger door Theo Rooding en zijn vrouw, tegenwoordig door Lindsay en Lars.

In 1987 nam Theo Rooding, met zijn passie voor het horecavak, Hotel Riche van zijn vader over. In 2019 gaf hij het stokje over aan Lindsay en Lars. De energie en enthousiasme van dit jonge ondernemerskoppel voel je in alles terug. Van de hartelijke service tot de warme sfeer. En dat is precies waarom het hier als thuis voelt.

WIJ HARTJE VALKENBURG

Het is een gevoel, iets met onze geschiedenis hier in Valkenburg. Maar ook met genieten, gastvrijheid, dat gevoel van ‘je thuisvoelen’ dat we willen delen met iedereen die Valkenburg bezoekt. Dat geldt overigens niet alleen voor ons en voor ons hotel. Het is een gevoel dat we delen met andere ondernemers hier in Valkenburg. Samen legden we het vast in een gezamenlijke missie, een ambitie. Noem het een manifest. In het kort is het dit wat we willen zeggen en vooral wat we jou willen meegeven:

“In Valkenburg ontvangen we je niet als toerist. Hier ben je ‘een van ons’, ook als je hier niet vandaan komt. Valkenburg is niet langer de plek die je even bezoekt, maar waar je onderdeel van uitmaakt. Valkenburg is het tweede thuis voor iedereen die met ons mee wil doen om goed leven iedere dag weer opnieuw uit te vinden en vorm te geven.”
(fragment uit Manifest Valkenburg a/d Geul, september 2019)

Hotel Riche is gelegen in hartje Valkenburg
Hotel Ruche ondersteunt lokale ondernemers door het gebruik van streekproducten

STREEKPRODUCTEN

Onze liefde voor Valkenburg is op verschillende manieren aanwezig in het hotel. Van het lokale bed- en badlinnen tot de streekproducten bij het ontbijt. Je voelt, proeft, ruikt, hoort en ziet Valkenburg. Hotel Riche werkt veelal samen met lokale ondernemers en leveranciers. Gewoon omdat we trots zijn op wat onze ‘buren’ doen. En omdat we jou graag kennis willen laten maken met alles dat Valkenburg te bieden heeft. Reken maar dat je dat zult merken gedurende je hele verblijf hier in ons fijne stadje aan de Geul. We verzekeren je dat je Valkenburg in je hart zult sluiten en graag nog eens terug – of beter nog – ‘thuis’ komt.