De bar van Hotel Riche in Valkenburg

Hotelbar

Even bijkomen van een actieve, avontuurlijke dag in Valkenburg. Nog even borrel om de dag af te sluiten, een aperitiefje voordat u aan tafel gaat in een van de gezellige restaurants in Valkenburg. Schuif aan in onze knusse en gezellige hotelbar. Deze is dagelijks geopend van 7.00 tot 23.00 (in het weekend tot 00.00)

Check-out

Op de dag van vertrek word je verwacht om de kamer om uiterlijk 11:00 uur te verlaten. Mocht je langer op je kamer willen blijven, dan is er de mogelijkheid dit te verlengen tot 14:00u of 17:00u. Vraag voor de mogelijkheden bij onze receptie.

Lift en toiletten

Ons hotel is voorzien van een lift en er zijn toiletten op de begane vloer.

Park and stay

Je auto handig en veilig parkeren tijdens je verblijf in ons hotel? Dat kan! Tegen betaling kun je jouw auto parkeren op onze afgesloten parkeerplaats, je motor kan in de garage en je fiets in de fietsenstalling!

Bagage stallen

Ben je uitgecheckt of nog niet ingecheckt en wil je alvast op pad in Valkenburg? Maak dan gebruik van onze bagageruimte. Hier kun je je bagage veilig achterlaten.

De recent verbouwde lobby en receptie van Hotel Riche in Valkenburg

Receptie

Onze receptie is dagelijks geopend van 7.00u tot 23.00u

Strijkfaciliteit

Niets zo irritant als een lelijke vouw of kreuk in de outfit die je aan wilde tijdens je avond uit! Dankzij de strijkfaciliteiten bij de receptie is dat probleem gelukkig eenvoudig en snel opgelost.

Valkenburgs water

Naast gewoon drinkwater uit de kraan op al onze kamers, kun je bij de receptie ook origineel ‘Valkenburgs Bronwater’ krijgen. Dit water is afkomstig van Thermae 2000, het wellness center van Valkenburg bovenop de Cauberg.

Hondenvriend van harte welkom!

Wil jij je hond graag meenemen tijdens jouw verblijf in Valkenburg? Geen probleem! Bij ons zijn honden van harte welkom. Laat het ons weten bij je reservering, dan zorgen wij dat er een heerlijk zacht hondenkussen klaarligt op de kamer. Ook aan een lekkere snack wordt gedacht! We helpen je overigens graag aan handige tips waar je lekker kunt wandelen, eten & drinken in Valkenburg mét hond. Voor het verblijf met hond, betaal je een toeslag van €15,00 per nacht, per hond.

Divider

BESCHIKBAARHEID