DECEMBER 2020

De afgelopen weken hebben wij zeker niet stilgezeten. Sinds woensdag 5 november hebben wij de deuren gesloten voor onze gasten. Met ons vaste team zijn wij aan de slag gegaan om onze kamers en ruimtes te Riche-stylen. Elena, Hilda, Lindsay en Anouk hebben enkele kamers op de eerste verdieping voorzien van de huisstijl kleuren, op de tweede verdieping hebben Albert, Leon, Matt en Lars de kamers voorzien van de nieuwe kleuren. Danijela en Maarten hebben zich beziggehouden met het leggen van pvc vloeren op de kamers. Zo hebben wij allemaal op gepaste afstand van elkaar weer 8 kamers opgeknapt. Wij zijn ontzettend trots op het resultaat.

JANUARI 2021

Twee weken heeft iedereen genoten van een vakantie, alle feestdagen thuis, dat was wel even wennen voor iedereen. Normaal de drukste en een van de gezelligste periodes om te werken. Heel eerlijk, we zijn het schuren, verven en klussen ook wel even zat. We willen weer toewerken naar de opening; alle kamers worden goed gepoetst; gordijnen gewassen, vloerbedekking gereinigd en ga zo maar door.

FEBRUARI 2021

Op de gangen zijn Danijela, Elena, Mack en Matt nog druk bezig om deze ook op te knappen. De overloop op de derde etage is op het moment van schrijven klaar en op de tweede verdieping wordt nog hard gewerkt.

 

We hopen snel weer de deuren te kunnen openen en dat wij ons werk weer kunnen doen wat wij leuk vinden. Tot die tijd houden wij jullie graag op de hoogte d.m.v. onze blogs op de website en via social media.

 

Just to know: Volg ons op Facebook en Instagram want binnenkort gaan wij een gratis verblijf weggeven aan onze volgers. 😉

 

Hopelijk tot snel!

Divider

BESCHIKBAARHEID