Onze vaste gezichten

Wie zijn wij

Graag stellen we jullie voor aan onze vaste gezichten! Deze toppers zullen samen met het hele team jullie een onvergetelijke vakantie of weekendje weg verzorgen

Lars & Lindsay, samen met hun gezin, heten jullie van harte welkom in Hotel Riche

Rudi

 

 

 

 

 

 

Rudi werkt sinds 2021 bij ons in het team. Als onderdeel van ons Riche-Styling team is hij een onmisbare schakel in ons bedrijf. Samen met het Team knapt hij onze kamers op, zorgt dat alle technische mankementen worden verholpen en helpt hij graag een handje in de ontbijtkeuken en we mogen onze tuin welke hij met veel liefde onderhoud zeker niet. vergeten! 

Rudi woont in een dorpje dicht bij valkenburg samen met zijn lieve vrouw. Hij komt iedere dag fluitend met de fiets naar het werk en gaat ook even hard fluitend weer naar huis. 

Marianne

Marianne is al anderhalf jaar een van onze drijvende  krachten in onze bar en het restaurant, deze nuchtere Hollandse met een grote passie voor paarden is woonachtig in ons mooie Valkenburg en is niet meer weg te denken uit ons vaste team.

Ze maakt van elke avond een feestje en geniet het meest van bij gasten die een dansje wagen tijdens een van onze feestavonden.

Natasja

 

 

 

 

 

Natasja is sinds 2 jaar werkzaam als receptionist. Ze zorgt ervoor dat alle aankomsten tot in de puntjes worden voorbereid, checked de gasten met een glimlach in en als echte Valkenburgse beschikt ze over grote kennis van de omgeving en deelt dit graag met onze gasten.

Natasja woont haar hele leven al in ons mooie stadje en geniet dan ook graag van een terrasje op haar vrije momenten.

Omara

Iets meer dan een jaar is deze Syrische kanjer een belangrijk onderdeel van ons team. Hij staat elke dag klaar om ons te ondersteunen en is voor de schermen continue in de weer in ons restaurant en de bar. Achter de schermen ondersteunt hij onze koks in de voorbereidingen en de doorgifte van de gerechten. We zijn enorm trots dat hij onderdeel is van ons team

Remco

Sinds een tijdje heeft Remco de overstap gemaakt van Riche next dor naar Hotel Riche. De rasechte Sjeng (Maastrichtenaar) woonachtig in Valkenburg kookt iedere dag met veel plezier voor al onze gasten. Op aankomstdag al vroeg in de veren om een heerlijke lunch te bereiden om vervolgens de heerlijke 3-gangen diners te bereiden.

 

anouk

Anouk was onze eerste nieuwe medewerker in 2019 gestart en is niet meer weg te denken uit ons bedrijf.

Als kersverse mama geniet ze met volle teugen van de werk – prive combinatie. Ze heeft zich in de loop der jaren van junior receptionist ontwikkeld tot een ware office manager waar ze een grote steun is voor L&L. Ze is misschien iets minder zichtbaar voor de schermen maar haar meerwaarde voor het bedrijf is des te groter.

Leon

Leon is al 8 jaar werkzaam bij Hotel Riche.

Leon,  een bezige bij die erg van reizen houdt. Je zult hem altijd in de avonduren vinden bij Hotel Riche.
De bar is zijn domein en tapt voor alle gasten met veel plezier een heerlijk Brand pilsje.
Het is altijd feest en gezellig in de bar met barman Leon.

Hilda

Hilda werkt sinds maart 2020 bij Hotel Riche.

Hilda is een trotse moeder van 2 jongens en oma van 2 kleinkinderen.
Deze gezellige dame kom je in het hotel overal tegen en ze is altijd in voor een praatje!
Je vindt haar achter de bar en in de bediening tijdens de lunch én het diner.

Divider

BESCHIKBAARHEID