Onze vaste gezichten

Wie zijn wij

Graag stellen we jullie voor aan onze vaste gezichten! Deze toppers zullen samen met het hele team jullie een onvergetelijke vakantie of weekendje weg verzorgen

Lars & Lindsay, samen met hun gezin, heten jullie van harte welkom in Hotel Riche

Rudi

Ontmoet Rudi, onze technische wondertovenaar die alles in ons hotel repareert en onderhoudt. Rudi is niet zomaar een technicus; hij is een ware duizendpoot met een onmiskenbare harde lach die zijn aanwezigheid onvergetelijk maakt wanneer hij aan het werk is. Rudi is de man die alles kan repareren en onderhouden. Zijn technisch meesterschap is van onschatbare waarde voor ons hotel, waar hij ervoor zorgt dat alle systemen soepel draaien en onze gasten van het hoogste comfort genieten. Of het nu gaat om het onderhouden van de tuin, het bijwerken van de airconditioning of het onderhouden van de kamers, Rudi is een ware duizendpoot. Zijn veelzijdigheid maakt hem de go-to-persoon voor allerlei technische uitdagingen. Rudi’s harde lach weerklinkt door de gangen en maakt zijn aanwezigheid onmisbaar. Zijn positieve energie en enthousiasme brengen niet alleen licht in technische vraagstukken, maar ook in het dagelijks leven in ons hotel.

Marianne

Stap binnen in een wereld van gezelligheid en onberispelijke kwaliteit, waar Marianne schittert als onze geweldige barvrouw en eerste medewerker in het restaurant. Haar unieke talent om niet alleen voor een feilloze service te zorgen, maar ook een warme en uitnodigende sfeer te creëren, maakt haar onvergetelijk voor onze gasten. Gezelligheid in Overvloed: De glimlach van Marianne en haar hartelijke benadering dragen bij aan de gezellige atmosfeer in zowel de bar als het restaurant. Haar vermogen om een ontspannen en gastvrije ambiance te creëren, maakt haar een essentieel onderdeel van ons team. De kunst van het draaien van gezellige muziek is Marianne niet vreemd. Ze brengt niet alleen culinaire genoegens naar de tafel, maar ook een muzikale betovering die de sfeer naar nieuwe hoogten tilt.

Natasja

In de frontlinie van onze receptie en als de drijvende kracht achter alle backoffice werkzaamheden, is Natasja niet alleen het gezicht van onze organisatie, maar ook de spil in het hart ervan. Haar veelzijdigheid, toewijding en deskundigheid maken haar onmisbaar voor het soepel functioneren van ons gehele bedrijf. Natasja verwelkomt niet alleen gasten met een stralende glimlach, maar zorgt er ook voor dat hun verblijf vanaf het allereerste moment onvergetelijk is. Haar vriendelijkheid en professionaliteit creëren de warme sfeer die kenmerkend is voor onze receptie. Achter de schermen is Natasja de krachtpatser die alle backoffice werkzaamheden beheert. Van het voorbereiden van aankomsten tot het nauwkeurig inboeken van reserveringen, Natasja waarborgt de efficiënte werking van onze organisatie. Natasja is niet zomaar een medewerker; ze is de spil in het hart van onze organisatie. Haar vermogen om met flair de receptie te leiden en tegelijkertijd alle achterliggende processen te beheren, maakt haar een waardevol lid van ons team.

Omara

Omara onderscheidt zich als een van de hardste werkers die we kennen, en zijn dagelijkse inzet is van onschatbare waarde voor ons team. Van het beheer van de bar tot het onderhouden van de koelingen en vriezers en het ondersteunen van de keuken, Omara is een geweldige stille kracht die zijn veelzijdigheid en toewijding dagelijks laat zien. Omara schittert niet alleen achter de bar, maar hij draagt ook de verantwoordelijkheid voor het beheer van de koelingen en vriezers. Zijn aandacht voor detail zorgt ervoor dat alles op orde is, waardoor onze gasten kunnen genieten van verse en koele drankjes. Omara gaat verder dan zijn taken achter de bar en ondersteunt actief in de keuken. Zijn betrokkenheid bij het controleren van processen en het bieden van ondersteuning is cruciaal voor het handhaven van hoge kwaliteitsnormen in onze gerechten. Omara is meer dan een medewerker; hij is een stille kracht van onmisbare waarde. Zijn harde werk en veelzijdigheid zijn de ruggengraat van een soepel draaiende operatie.

Remco

In de keuken van ons restaurant schittert Remco als de briljante kok die fulltime al onze menu’s bereidt en zorgt voor een onberispelijke kwaliteit. Als een echte duizendpoot in de keuken heeft Remco een cruciale rol gespeeld bij het creëren van de smaakvolle ervaring waar ons restaurant om bekend staat.

Remco waarborgt niet alleen de kwaliteit, maar hij streeft er ook naar om deze constant te verbeteren. Zijn toewijding aan het leveren van smaakvolle gerechten is de drijvende kracht achter het succes van ons restaurant.

Naast zijn rol als kok, fungeert Remco als een ware duizendpoot in de keuken. Remco is een onmisbare kracht in onze keukenbrigade.

anouk

Anouk heeft een opmerkelijk pad bewandeld, vanaf de bescheiden toonbank in een lunchroom tot een volwaardige receptionist en de rechterhand van Lars & Lindsay. Ze heeft niet alleen haar rol uitgebreid, maar is nu ook van onschatbare waarde bij het opstellen van roosters en het beheren van de volledige boekhouding. Anouk belichaamt groei en ontwikkeling. Haar reis begon aan de toonbank, maar met vastberadenheid en toewijding heeft ze zich opgewerkt tot een cruciale speler in ons team. Als rechterhand van de eigenaren leidinggevenden, Lars & Lindsay, is Anouk een betrouwbare en efficiënte kracht. Ze coördineert taken, zorgt voor een soepele werking en draagt bij aan het succes van ons bedrijf op diverse fronten. Anouk beperkt zich niet tot haar oorspronkelijke taken. Ze speelt nu een sleutelrol bij het maken van roosters en beheert zelfs de gehele boekhouding. Haar veelzijdige ondersteuning is onmisbaar geworden voor ons bedrijf.

Leon

Vanaf het allereerste begin heeft Leon niet alleen onze bar geïllustreerd, maar is hij ook uitgegroeid tot een ware teamplayer en een onmisbare schakel binnen ons bedrijf. Als aanvoerder van de avondploeg en de beheerder van inkoop, voorziet Leon niet alleen ons team van energie, maar ook het hele bedrijf van een glimlach. Leon brengt niet alleen heerlijke drankjes achter de bar, maar ook een luchtige sfeer met zijn humor. Zijn knipoog naar het team zorgt voor een ontspannen werkomgeving waarin iedereen gedijt. Als degene die de avondploeg aanstuurt, is Leon een bron van inspiratie en leiderschap. Hij zorgt ervoor dat elke dienst soepel verloopt en dat onze gasten de hoogste kwaliteit service ontvangen. Leon is niet alleen de man achter de bar, maar ook degene die ervoor zorgt dat de voorraad altijd op peil is. Zijn inkoopexpertise draagt bij aan de succesvolle werking van ons hele bedrijf.

Hilda

Stel je voor: een stralende sfeer in de bediening, en het is Hilda die de hoofdrol speelt. Hilda, onze goedlachse en hardwerkende teamlid, is een waar genot om te zien werken. Hilda verwelkomt gasten met een stralende lach die de hele ruimte oplicht. Haar vriendelijkheid en positieve energie dragen bij aan de gastvrije ambiance in ons restaurant. Achter haar glimlach schuilt een onmiskenbare hartstocht voor haar werk. Hilda is een hardwerkende kracht in de bediening, altijd toegewijd om de beste service te bieden aan onze gasten. Het is niet alleen haar efficiëntie, maar ook haar gepassioneerde aanpak die een oude rot in het vak tot een genot maakt om te aanschouwen terwijl ze werkt. Ze voegt een unieke flair toe aan het bedieningsteam.

Danijella

Danijella – Toeverlaat in Gastvrijheid

Maak kennis met Danijella, een toegewijde en vertrouwde kracht die al vijf jaar lang ons team verrijkt met haar inzet en passie voor gastvrijheid. In de uitdagende periode van de coronapandemie stond Danijella niet alleen sterk, maar groeide ze uit tot een onmisbare steun en toeverlaat voor ons hotel.

Met vijf jaar ervaring binnen onze muren, heeft Danijella bewezen dat haar toewijding aan onze gasten en het hotel ongeëvenaard is. Of het nu gaat om het zorgen voor een vlekkeloze housekeeping, het assisteren van gasten of het bijdragen aan de positieve sfeer in ons hotel, Danijella’s toewijding is voelbaar in elk aspect van haar werk.

Tijdens de uitdagende tijden van de coronapandemie was Danijella een baken van stabiliteit en ondersteuning. Als een betrouwbare kracht binnen ons team, ging zij boven en buiten haar taken om onze gasten een veilig en geruststellend verblijf te bieden.

Wij zijn trots om Danijella in ons team te hebben en nodigen u uit om haar vriendelijke glimlach te ervaren wanneer u ons hotel bezoekt. Haar toewijding en warmte dragen bij aan de hartelijke sfeer die wij nastreven in ons hotel.

Martin

Ontmoet Martin, de dynamische kracht die al twee jaar lang zijn veelzijdige talenten inzet in de keuken, bediening en housekeeping, en die een onmisbare spil is geworden in de werking van onze beide hotels.

Met trots vieren we de tweejarige toewijding van Martin aan L&L Hotels. In deze periode heeft hij niet alleen zijn vaardigheden verfijnd in verschillende afdelingen, maar heeft hij ook een onschatbare bijdrage geleverd aan de algehele gastervaring.

Martin is niet te stoppen als het gaat om het dragen van verschillende petten. Of hij nu achter de schermen in de keuken werkt, voor gasten zorgt in de bediening, of ervoor zorgt dat kamers onberispelijk zijn in housekeeping, Martin levert consistent resultaten van topkwaliteit.

Martin is niet alleen een medewerker; hij is een spil die de radertjes soepel laat draaien in beide hotels. Zijn vermogen om te schakelen tussen verschillende taken en afdelingen maakt hem een onschatbare aanwinst voor ons team.

En ja, Martin brengt zijn eigen unieke flair met zich mee. Zijn chaotische charme voegt een levendige energie toe aan onze hotels, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat.

Ontdek de veelzijdigheid van Martin en de charme van zijn chaotische aanpak wanneer u ons hotel bezoekt. Hij staat klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen bij L&L Hotels .

Martyna

In stilte en zonder veel ophef heeft Martina een vol jaar van uitmuntendheid bij Hotel Riche voltooid. Als een topper, een stille kracht en een harde werker, heeft Martina zich bewezen als een onschatbare aanwinst voor ons team.

Martina is niet de persoon van veel woorden, maar haar impact is onmiskenbaar. Haar toewijding aan haar taken en het team heeft een positieve invloed op de dagelijkse gang van zaken in ons hotel.

Martina’s arbeidsethos is bewonderenswaardig. Of het nu gaat om het ontbijt of diner, ze zet zich in met een toewijding die haar collega’s en gasten niet ontgaat.

In de keuken, bij het ontbijt of ’s avonds aan het werk, Martina is een veelzijdig talent dat vlekkeloos schakelt tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden.

Anetta

Binnen onze twee hotels is Annetta een stralende kracht met haar vriendelijke lach en onvermoeibare arbeidsethos. Of het nu in de housekeeping of het restaurant is, Annetta is werkelijk een topper. Vriendelijke Lach: Annetta verwelkomt gasten en collega’s altijd met een vriendelijke lach. Haar positieve energie draagt bij aan de warme en gastvrije sfeer die we zo koesteren. Annetta is een voorbeeld van toewijding en hard werken. Ze is niet bang om de handen uit de mouwen te steken, of het nu gaat om het verzorgen van kamers in housekeeping of het serveren van heerlijke gerechten in ons restaurant. Annetta is de verbindende factor tussen onze twee hotels. Haar vermogen om soepel tussen verschillende taken en afdelingen te schakelen, maakt haar een onmisbare schakel in ons team.

Fabian

Ontmoet Fabian, onze benjamin in receptie en ontbijt, een ware ruwe diamant die met elke dag schittert en wordt geslepen tot een schitterend juweel. Fabian is niet alleen een teamlid; hij is onze jongste aanwinst in receptie en ontbijt. Zijn jeugdige enthousiasme en frisse perspectief brengen een levendige energie naar ons team. Als een ruwe diamant is Fabian nog volop in ontwikkeling, maar zijn natuurlijke talenten en toewijding aan zijn taken maken hem nu al een schat voor ons team. Elke dag wordt Fabian geslepen in zijn rol, waarbij hij nieuwe vaardigheden en kennis opdoet. Zijn bereidheid om te leren en te groeien maakt hem een veelbelovende kracht in onze organisatie.
Divider

BESCHIKBAARHEID