Ontdek Fietsen met Lars & Lindsay

Fietsen:

In de vrije uren pakken Lars en Lindsay graag hun racefiets uit de garage om een lekker stuk te fietsen. In het mooie Heuvelland komen ze helemaal tot rust. Onderweg genieten ze van de prachtige vergezichten en zo onderhouden ze hun conditie en blijven ze fit. Tussendoor stoppen ze geregeld voor een hapje en een drankje op een van de mooie terrassen die ze onderweg tegenkomen. Lars en Lindsay hebben hun favoriete fietsroutes in een top 5 voor jullie samengesteld.

De top 5 van Lars en Lindsay:

  1. Kastelenroute (45,8 km)

Weetje: Kasteel Schaloen is het duurste huis op Funda. Word jij onze nieuwe kasteelheer?

  1. Fietsroute rond Margraten (41,8 km)

Weetje: Margraten staat bekend om de heerlijke rijstevlaai, verkrijgbaar bij Peter Lemmens op de markt in Margraten. Zelfs de carnavalsvereniging is naar de typisch Limburgse vlaai vernoemd: ‘’ CV De Rieste’’ Alaaf, Alaaf, Alaaf!

  1. Heuvels bij Valkenburg (36 km)

Weetje: De Cauberg is ooit de finish geweest van een etappe in de Tour de France. Op 11 juli 1992 won Gilles Delion deze op de bekendste heuvel van Nederland. 

  1. Klimmen in Zuid Limburg (39,9 km)

Weetje: De Keutenberg heeft het hoogste stijgingspercentage van Nederland. Deze heuvel zit ook in de Amstel Gold Race. Het steilste stuk heeft een stijgingspercentage van meer dan 20%. 

  1. Architectuur in Limburg (68,1)

Weetje: In Wittem komt u langs het Gerardusklooster, hier kunt u een kaarsje aansteken. Limburgers steken een kaarsje aan om iemand geluk, liefde en beterschap te wensen. 

Deze fietsroutes zijn zowel digitaal als geprint bij ons aan de receptie verkrijgbaar!