Ons hotel

De Bar

Onze eerste grote verbouwing vond plaats in februari 2020 waar wij geheel in Riche-Style een moderne en gezellige bar hebben gerealiseerd. 

De bar is onze bruisende ontmoetingsplek waar Leon jullie een goed glas Brand bier tapt of een Mocktail inschenkt.

Even bijkomen van een actieve, avontuurlijke dag in Limburg, neem je moment om je belevenissen van de dag door te nemen en te genieten van een aperitiefje voordat u aan tafel gaat.

Ook na het diner kun je genieten van een ontspannen avond in onze bar en speel een bordspel of gebruik dit moment om je dag van morgen in te vullen en droom daarna lekker weg in je heerlijke bed.

HEt restaurant

Tijdens de eerste Lockdown heeft ons team het restaurant gehuld in de kleuren van onze huisstijl.

Door de glimlach van ons team voel je je al snel thuis in het restaurant. Lindsay en haar team verzorgen het ontbijt, de lunch en het diner en maken het u graag naar wens.Met veel passie voor lekker eten verzorgen Remco & Martin  achter de schermen voor een goed verzorgd ontbijt en lunchbuffet. In de avond bereiden ze de heerlijkste gerechten met een Limburgse twist.

Het Terras

In de zomer van 2020 hebben we samen met onze ome Jo het binnenterras weer een nieuwe look gegeven, door een nieuwe vlonder te plaatsen en oude bestrating te vervangen. In de ochtend, bij de opkomende Valkenburgse zon, geniet je van een heerlijke kop koffie en een versgebakken croissant. Op ons zonnige terras kun je de toeristische bedrijvigheid van Valkenburgse even helemaal vergeten en lekker wegdromen, met een blik op de kabelbaan en de prachtig begroeide mergelwand geniet je met een drankje van de zwoele zomeravonden
Hartelijk welkom bij Hotel Riche in Valkenburg

Lobby & Receptie

Loop binnen en voel je gelijk thuis. Je eerste warm welkom krijg je als je binnenkomt. Anouk wacht je hier met een glimlach op en checkt je met veel plezier in.De lobby is onze plek waar je de krant leest, een tijdschrift doorspit en je plannen maakt voor je dag van vandaag of morgen of blijf wat langer. Naast onze uitgebreide folders, informatiemappen met wandel-, fiets- en autoroutes legt Anouk jullie graag uit wat er allemaal te beleven is in onze omgeving
Divider

BESCHIKBAARHEID