Hotel Riche – Vijf maanden later

Veranderen, verbeteren en vernieuwen

Hallo beste gasten en vrienden van Hotel Riche! Het is weer tijd voor een nieuwe update na vijf maanden vol avonturen, uitdagingen en natuurlijk de nodige verbeteringen. Dus leun achterover, pak een kopje koffie en laten we eens kijken wat er allemaal is gebeurd.

Wateroverlast in het Restaurant – Uitdagingen overwonnen

Laten we beginnen met het dieptepunt van de afgelopen maanden: de wateroverlast in ons geliefde restaurant. Ja, we hebben weer wat buitengewone weersomstandigheden meegemaakt. Maar, zoals altijd, hebben we de handen ineengeslagen en zijn we er sterker uitgekomen. We zijn vastbesloten om elke tegenslag om te zetten in een kans voor verbetering.

Marlies' Kunstwerk – Een Vleugje Creativiteit

En laten we het hebben over de prachtige toevoeging aan ons restaurant: een muurschildering gemaakt door de getalenteerde Marlies. Haar kunstwerk voegt niet alleen een vleugje creativiteit toe aan de ambiance, maar vertelt ook een verhaal dat onze passie voor gastvrijheid en lokale kunst weerspiegelt.

Auping Bedden – Een Droomachtige Samenwerking

In samenwerking met Auping hebben we maar liefst 20 kamers voorzien van nieuwe,  Auping bedden. We zijn ervan overtuigd dat een goede nachtrust de sleutel is tot een perfect verblijf, en deze bedden dragen zeker bij aan het ultieme comfort dat we onze gasten willen bieden.

Nieuwe Koffiemachine – Verfrissende Start van de Dag

De bar heeft ook een upgrade gekregen met de toevoeging van een splinternieuwe koffiemachine. Of je nu een vroege vogel bent of een nachtuil, onze koffie staat klaar om je dag te beginnen of een ontspannen avond af te sluiten.

Glanzend Nieuw HR+++ Glas – Meer Dan Alleen Een Uitzicht

Een van de meest opvallende verbeteringen die we hebben doorgevoerd, is de installatie van gloednieuw HR+++ glas in zowel het restaurant als de bar. Niet alleen verbetert dit de isolatie aanzienlijk, maar het geeft onze gasten ook een kristalhelder uitzicht op de prachtige omgeving. Een win-win situatie als je het mij vraagt!

Sfeervolle Verlichting – Avonden Om Te Koesteren

Wat is een gezellig diner zonder de juiste ambiance? We hebben onze inspanningen gericht op het creëren van de perfecte sfeer in zowel het restaurant als de bar. Schitterende tafellampjes zijn toegevoegd om de avonden prachtig op te schijnen, waardoor elke maaltijd een memorabele ervaring wordt.

Nieuwe Tankbier Installatie – Proost op Samenwerking

En last but not least, in december mogen we in samenwerking met Heineken een fonkelnieuwe tankbierinstallatie verwelkomen in de bar. Verfrissend bier rechtstreeks uit de tap, want alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten.

Kortom

Kortom, ondanks de uitdagingen hebben we niet stilgezeten. We hebben geleerd, gelachen, en bovenal, we hebben ons hotel nog beter gemaakt. Bedankt voor jullie voortdurende steun en we kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer te verwelkomen in Hotel Riche!