VEELGESTELDE (CORONA) VRAGEN

#StafSafe

Maatregelen die wij genomen hebben in het hotel

 • In de lobby zijn maximaal 8 personen toegestaan. In de lobby is d.m.v. stickers op de vloer aangegeven waar u kunt inchecken en wachten. Als de lobby vol is vragen wij u buiten te wachten.
 • In het hotel geldt ‘’eenrichtingsverkeer’’. Dit is aangegeven d.m.v. stickers op de vloer.
 • In de bar geldt ook een eenrichtingsverkeer. U kunt uw drankjes bestellen op de aangegeven locatie en afhalen op de hiervoor aangegeven locatie. In de bar is beperkte zitgelegenheid, daarom hebben wij ons buitenterras voor onze gasten geopend. (Op het terras is geen bediening)
 • In het restaurant wordt u door het personeel geplaceerd. Wij vragen u dezelfde tafel te gebruiken gedurende uw verblijf.
 • In onze F&B faciliteiten houden wij rekening met 1,5 meter tussen elkaar.
 • In het hotel zijn op verschillende plekken desinfectie units geplaatst waar het personeel en gasten hun handen kunnen reinigen.
 • Ons keuken-en bedieningspersoneel werkt volgens de geldende voorschriften. Daarnaast zullen wij regelmatig onze handen desinfecteren na wisselende werkzaamheden en gastencontact.
 • Ons personeel zorgt voor een hygiënische omgeving. Toiletten, deurposten en overige handcontactpunten worden regelmatig schoongemaakt en ontsmet.
 • Hotelkamers worden extra goed gereinigd. Aanraakpunten worden extra goed ontsmet (lichtknopjes, afstandsbediening, kranen etc). Hotelkamers worden alleen schoongemaakt als er niemand anders op de kamers aanwezig is.
 • De lift kan door maximaal 2 personen uit hetzelfde gezin gebruikt worden, wij vragen u zoveel mogelijk gebruik te maken van de trappen.
 • Wij vragen onze gasten zoveel mogelijk gebruik te maken van het toilet op de eigen hotelkamer.
 • We werken zoveel mogelijk met een aparte in- en uitgang om de gasten stromen in goede banen te leiden.

Is het bezoeken van Hotel Riche veilig?

Wij hebben het hotel en de faciliteiten ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er alles aan om het risico zo klein mogelijk te houden. Ons personeel is op de hoogte van alle maatregelen in het hotel die nodig zijn om het hotel zo veilig mogelijk te maken. Daarbij is het van groot belang dat bezoekers zich aan de aanwijzingen van het personeel houden en de richtlijnen in het hotel opvolgen. Samen maken wij uw verblijf zo veilig en prettig mogelijk.

Mag het restaurant in Hotel Riche geopend zijn?

Eet-en drinkgelegenheden in hotels mogen geopend zijn ten behoeve van de gast. Overal in het hotel houden wij voldoende afstand en zijn er maatregelen genomen om de risico’s te beperken. Ook is het mogelijk om eten en drinken mee te nemen naar de kamer.

 • Dagelijks serveren wij een heerlijk ontbijt. I.v.m. de maatregelen hebben wij geen ontbijtbuffet maar serveren wij het ontbijt voor onze gasten. Elke dag hebben wij een afwisselend ontbijt voor u samengesteld.
 • Dagelijks serveren wij om 12.00 uur een lunch in het restaurant.
 • Dagelijks serveren wij om 18.00 uur een 3 gangen keuzediner in het restaurant.

In het restaurant en de bar houden wij rekening met de 1,5 meter tussen elkaar. De bediening zet uw drankjes en gerechten op de (bijzettafel) en de gast kan zelf het gerecht pakken.

Kan ik mijn boeking nog annuleren of aanpassen?

Wij bieden u in deze onzekere tijd altijd de mogelijkheid aan om uw boeking kosteloos te wijzigen naar een andere datum, uitgezonderd van de non-rufundable boekingen.

Welke activiteiten zijn er te doen in Valkenburg aan de Geul?

Valkenburg staat bekend om haar prachtige omgeving. Geniet overdag van het mooie Heuvelland op de fiets, per auto of ter voet.

Wij informeren onze gasten graag over activiteiten en tips in de omgeving. In deze periode doen wij dit zoveel mogelijk via Whatsapp; u kunt ons een bericht sturen op 0633014617,wij reageren zo snel mogelijk!

Kan ik gebruik maken van het OV in Zuid-Limburg?

Het OV in Valkenburg en omgeving blijft rijden en stations zijn geopend. Wel kan het zijn dat de dienstregeling is aangepast. Wij willen u wel vragen het reizen per OV te beperken tot het noodzakelijke.

Divider